Det går i hvert fall fram av Agderpolitiets logg. Den viser ingen oppdrag i Grimstad torsdag kveld og natt til fredag, og ifølge operasjonsleder Linn Andresen har det heller ikke vært noen meldinger om støy fra russebusser i Grimstad denne natta.

Trafikkulykke

Den første hendelsen politiet måtte ta seg av var i Farsund. Der rykket klokka 22.01 torsdag kveld politi og ambulanse ut etter melding om en trafikkulykke. Det var snakk om at en bil med en person i hadde kjørt på en elg.

– Fører er ved bevissthet og ute av bil. Bilen er ute av veien og ikke til trafikalt hinder, skrev operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen.

Trafikkontroll

Så, bare et kvarter senere, kunne en av politiets patruljer melde inn at de hadde gjennomført en trafikkontroll på fylkesvei 402 Birkelandsveien i Lillesand. Resultatet at denne kontroller var at det ble utstedt 15 forenklede forelegg for fartsovertredelser.

– Høyeste målte hastighet ble 82 km/t i 60-sonen, skriver operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen.

Kjøring i påvirket tilstand

Og så til slutt, klokka 02.00 natt til fredag, kunne operasjonsleder Linn Andresen fortelle at UP hadde kontrollert en bilfører i Lindesnes etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

– Fører ble fremstilt for legeundersøkelse. Politiet oppretter sak på forholdet og for kjøring uten gyldig førerkort, skriver hun til slutt.